Inklapbare tuinstoelen van Dutch Garden

 

Heerlijk de tuin in tijdens deze mooie zomerse dagen. Deze periode biedt dan ook de perfecte gelegenheid om uw huis en tuin aan te pakken. Een likje verf gebruiken, onkruid wieden of de struiken snoeien is nu toch wel de beste tijd van het jaar. Ook wordt het misschien wel tijd om nieuwe tuinmeubelen aan te schaffen of om oude tuinmeubelen te vervangen door nieuwe. Steeds vaker wordt er gekozen voor een inklapbare tuinstoel. Deze klapstoelen zijn gemakkelijk op te bergen en kunnen bovendien zeer eenvoudig verplaats worden.

 

De voordelen van inklapbare tuinstoelen

Op de website van Dutch Garden is een grote variatie van inklapbare tuinstoelen verkrijgbaar. Wanneer je ruimte wilt besparen zijn de klapstoelen erg gemakkelijk. Normaal gesproken neemt je tuintafel met je tuinstoelen veel ruimte in beslag. Een inklapbare tuinstoelen zou dan ontzettend goed van pas komen. Zet er bijvoorbeeld voor de zekerheid altijd een paar extra in je bergruimte. Als je ze niet gebruikt klap je ze weer in en zet je de klapstoelen gemakkelijk weg.

De klapstoelen worden gemaakt van Teakhout, deze duurzame houtsoort is erg populair. De stoelen zijn licht van gewicht, hierdoor zijn ze eenvoudig in te klappen en makkelijk te vervoeren. Een ander voordeel is dat er geen schroeven gebruikt worden bij het vastzetten van de losse onderdelen. Schroeven kunnen het teakhout aantasten. De klapstoelen zijn zeer betrouwbaar, ondanks dat er geen schroef aan te pas komt. Dit komt doordat er gekozen is voor een hout verbinding in combinatie met een speciale lijm. Deze lijm is bestand tegen het Nederlandse klimaat.

 

Makkelijk inzetbaar

Een van de voordelen van een klapstoel is dat deze ingezet kan worden op diverse plekken. De tuinstoelen zijn zeer geschikt om neer te zetten in kleinere ruimtes, zoals bijvoorbeeld een kleine patio, een balkon of voor een andere plek met weinig ruimte, een klein terras bijvoorbeeld. In de winter, als je de stoelen een periode niet gebruikt, kunnen de stoelen eenvoudig opgeborgen worden in de garage of op zolder. Dit is natuurlijk niet noodzakelijk, door de uitmuntende kwaliteit zijn de stoelen geschikt om het gehele jaar buiten te staan.

 

Duurzame inklapbare tuinstoelen

Alle teak klapstoelen zijn vervaardigd uit a-kwaliteit plantage teakhout. A-kwaliteit houdt in dat er voor elke gekapte boom een nieuwe boom wordt geplant, zeer duurzaam dus. Je kan ervoor kiezen om de tuinstoelen te behandelen met een teak protector, maar je kan er ook voor kiezen om het te laten vergrijzen door het niet te laten behandelen. De tuinstoelen zullen dan langzaamaan, heel mooi vergrijzen.

 

Inklapbare tuinstoelen voor alle type tuintafels, van modern en sierlijk tot robuust.

Dutch Garden heeft een zeer ruime keuze aan inklapbare tuinstoelen, die gebruikt kunnen worden aan een tuintafel of een bijzettafel. Van kleinere tuinstoelen tot grote stoelen, maar ook van verschillende materiaalsoorten gemaakt. Dutch Garden heeft inklapbare stoelen van het merk Apple Bee waar zowel teakhout als vlechtwerk in zijn verwerkt. Je kan ook kiezen uit de hippe en moderne James klapstoel van Garden Teak.

De design inklapbare tuinstoelen van Wolfwood zijn moderner, Wolfwood is een merk die tuinstoelen in een Scandinavische stijl maakt, simpel en elegant. Ben je op zoek naar inklapbare tuinstoelen in geheel Scandinavische stijl, dan is het Zweedse merk Brafab iets voor jou. Dutch Garden werkt al jaren nauw samen met dit tuinmeubelen bedrijf, waardoor ze de inklapbare tuinstoelen voor een scherpe prijs aan kunnen bieden. De tuinstoelen van Brafab zijn vaak functioneel en niet alledaags.

Ben je ook op zoek naar een comfortabel kussen voor je klapstoelen? Dutch Garden biedt stevige kussens aan die heel gemakkelijk vastgemaakt kan worden aan uw inklapbare tuinstoelen. Het voordeel is dat de kussens goed op uw stoel blijft liggen. Van natuurlijke lichte kleuren tot een vrolijk design, maakt uw inklapbare tuinstoel helemaal klaar voor de zomer!

Voor alle tuinkussen voor je inklapbare tuinstoelen kun je terecht bij Dutch Garden, zij bieden de prachtigste tuinkussens in de beste kwaliteit. Dutch Garden biedt tuinkussens voor je inklapbare tuinstoelen van diverse merken, het is ook mogelijk om deze van de hoogste kwaliteit kussens zelfs op maat te laten maken. Bij Dutch Garden kun je terecht voor moderne, hippe, design of klassieke kussens. Van rustige effen kleuren tot een hip design.

 

Kom eens langs in de showroom van Dutch Garden

Ben je ook zo benieuwd naar de inklapbare tuinstoelen van Dutch Garden, kom dan vooral langs in de showroom in Naarden om de inklapbare tuinstoelen zelf te testen, te zien en te voelen. De medewerkers van Dutch Garden staan altijd voor je klaar om de juiste keuzes te maken. Heb je een keuze gemaakt? Dan worden de klapstoelen al binnen een week, geheel gemonteerd bij je thuis in je achtertuin of op je balkon afgeleverd.

Het is ook mogelijk om de inklapbare tuinstoelen van Dutch Garden online te bestellen via www.dutchgarden.nl

INSTAGRAM #tuininspiratie

#tuininspiratie